Ubedljiva pobeda na startu Trofeja Vojvodine

Reprezentacija Vaterpolo saveza Beograda je ubedljivom pobedom počela učešće na “Novogodišnjem Trofeju Vojvodine” za 15-godišnjake (2003. i mlađi) u Bečeju.

Kadeti Beograda su se u prvom kolu sastali sa selekcijom Vaterpolo saveza centralne, južne i zapadne Srbije, koju su ubedljivo savladali sa 12:3 (4:0, 4:0, 1:2, 3:1)

Od početka utakmice Beograđani su sve konce igre držali u svojim rukama i do 19. minuta izgradili prednost od 9:0. Prvi gol primili su tek 2:09 pre poslednjeg odmora, kada je rival smanjio na 9:1.
Najefikasniji igrač meča, sa četiri gola bio je Mihajlo Janošević. Po tri su dali Vasilije Martinović i Luka Lazić.

Na turniru učestvuje i reprezentacija VS Vojvodine, koja je u prvom kolu bila slobodna. Selekcija Beograda je u subotu pre podne, u drugom kolu slobodna, a u subotu u 17 časova, u poslednjem meču turnira, sastaće se sa reprezentacijom Vojvodine.

VSB – VSCJZS 12:3 (4:0, 4:0, 1:2, 3:1)

Bazen SC “Đorđe Predin Badža”. Sudije: Knežević (Bečej), Virijević (Zrenjanin). Isključenja: VSB 11, VSCJZS 2.

VS Beograda: Popović, Lazić 3, Beronja, Milovanović, Krstić 1, Dimitrijević, Božović 1, Urošević, Martinović 3, Janošević 4, Gavrilović, Radić, Zavišić, Stojanović. Trener:Stanković.

VS centralne, južne i zapadne Srbije: Nešić, Jovanović, Vasiljević 1, Tomašević, Arsenović 1, Milovanović, Ilić, Ćetković 1, Vujić, Kovačević, Pantelić, Blagojević, Milovanović, Stanišić, Tomić. Trener: Tomašević.