Polufinale Kupa Srbije za 15-godišnjake u Beogradu i Kragujevcu

Određeni su domaćini polufinalnih turnira Kupa Srbije za igrače rođene 2004. i mlađe (do 15 godina).

Partizan će biti domaćin A grupe, u kojoj će igrati dve „crno-bele“ ekipe, Valis i Bečej.
Preostala dva predstavnika VSB, Beograd i Crvena zvezda putuju u Kragujevac, gde će im rivali biti domaćin Radnički i novosadski Dunav.

Turniri se igraju 16. i 17. februara, a na finalno takmičenje prolaze po tri ekipe, s tim što se rezultati iz polufinala prenose.

Polufinale Kupa Srbije (2004. godište i mlađi)

Grupa A – Beograd: Partizan, Valis, Bečej, Partizan 2
Grupa B – Kragujevac : Dunav, Beograd, Radnički, Crvena zvezda

Pravila VSS o učešću i organizaciji takmičenja

Obaveza svakog kluba da nastupi sa uredno registrovanim i lekarski pregledanim igračima za takmičarsku sezonu 2018/2019 i da na tehničkom sastanku preda registracione legitimacije Delegatu TK VSS.

Igrači koji ne poseduju registracione legitimacije koje su overene od strane RK VSS za takmičarsku sezonu 2018/2019, nemaju pravo nastupa.

Igrači koji nemaju uredno upisan lekarski pregled u registracionu legitimaciju, ili koji ne prilože potvrdu o izvršenom lekarskom pregledu kojim se potvrđuje da su sposobni da se bave sportom, nemaju pravo nastupa.

Svi treneri koji vode klubove u ovom takmičenju, koji se upisuju u zapisnik utakmice i sede na klupi kluba, moraju imati uredno izdatu dozvolu za rad od strane VSS.

Treneri koji nemaju dozvolu za rad, izdatu od strane VSS, ne mogu da sede na klupi kluba i ne mogu da budu upisani u zapisnik utakmice.

Na svim utakmicama je neophodno prisustvo doktora – lekara. U slučaju da na bazenu nije prisutan doktor – lekar utakmica ne može početi.